Σημαντική Αύξηση Impact Factor στο ORIJ

Ημ. Δημοσίευσης: 12-07-2017

Περίληψη

Σημαντική αύξηση του Impact Factor σε 1.065 για το Operational Research: An International Journal (ORIJ)” που εκδίδει η Ε.Ε.Ε.Ε. σε συνεργασία με τον διεθνή εκδοτικό οίκο Springer.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Impact Factor του επιστημονικού περιοδικού “Operational Research: An International Journal (ORIJ)”, που εκδίδει η Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών (ΕΕΕΕ) σε συνεργασία με τον διεθνή εκδοτικό οίκο Springer, για το 2016 είναι: 1.065.

Η συνεχής αύξηση του IF από το 2014 (IF 2014: 0.311) και το 2015 (IF 2015: 0.600) στο 1.065 για το 2016, αναδεικνύει το ORIJ σε ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά περιοδικά του χώρου με όλες τις προφανείς επιπτώσεις ενώ ενισχύει παράλληλα και την διεθνή εικόνα της ΕΕΕΕ.

Σε αυτή τη σημαντική επιτυχία συμμετοχή, εκτός της εκδοτικής ομάδος, έχουν όσοι είτε αποστέλλουν επιστημονικές τους εργασίες για δημοσίευση, είτε επιμελούνται ειδικά τεύχη είτε υποστηρίζουν το περιοδικό μας ως κριτές.

Όλους εσάς, σας ευχαριστούμε για την βοήθεια και τη συμπαράσταση και σας καλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε το περιοδικό και την ΕΕΕΕ.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και τα επόμενα χρόνια με στόχο την συνεχή αναβάθμιση του περιοδικού μας.

Επί τη ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη της ΕΕΕΕ έχουν δωρεάν πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοση του ORIJ μέσω της Περιοχής Μελών του site της EEEE.